marți, 22 martie 2011

Hai, fie si partea a treia!

Daca tot am innebunit cu atatea briose! Am facut si o tava combinata - 6 cu iaurt si marar (preferatele mele) si 6 cu sunca si ciuperci. Si n-am muncit deloc mult.
La cele cu iaurt am combinat 1 ou cu 60ml de ulei si vreo 200 si un pic de grame de iaurt... mai mult sau mai putin dupa cat de groasa iese compozitia. Dupa ce le-am amestecat pe astea, am pus si 200 de grame de faina, jumatate de plic de praf de copt, sare, piper si niste marar tocat... ultimele trei dupa chef si gust. Si zdrang cu ele in tava.
La celelalte am pus 100 grame de faina cu cealalta jumatate de plic de praf de copt, 100 ml lapte, 1 ou, sare, piper, o mana de ciuperci gata fierte, 50 grame kaiser si 50 de cascaval. Si aici sunt optionale... ultimele 5... ca sa fie mai bogate sau mai saracute. Ale mele au iesit un pic picante si ciupercoase.



Si gata cu gatitul pe luna asta!!! Ca m-am saturat de spalat atatea vase!

3 comentarii:

  1. cu vasele am si eu o problema mare!!! noroc ca din cand in cand ii amintesc lui Bogdan de intelegerea noastra:"eu gatesc, tu speli vasele" :)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. La noi masina de spalat vasele si-a "scos" de multa vreme banii platiti. Este ideala si o recomand cu caldura!

    RăspundețiȘtergere
  3. .... cred ca, pana la urma, nu este decat pretul cuvenit alintului papilelor /palatului.
    Iar pentru ca sunt simple retetele si par gustoase si pufoase briosele, le voi "plati" utilizarea printr-o reteta, in zilele urmatoare, de paste.
    In fond, pare ca toata lumea are masina de spalat vase....

    /cristi copilau

    RăspundețiȘtergere