vineri, 11 martie 2011

GHID 2011 (Partea a II-a)

APRILIE – Prier
Cand ma gandesc la aceasta luna nu pot decat sa o asociez cu muzica de pe CD-ul de care sunt foarte mandra, Budha and Bonsai – vol. 1.
Luna Aprilie miroase a flori de primavara, a zumzet de albine, a viata si buna dispozitie. Trebuie incununata deci cu un spectacol de musical sau opereta si de ce nu, cu mult asteptata redeschidere a Muzeului Antipa care promite sa vina cu o schimbare la nivel conceptual si imagistic.

MAI – Florar
Lalele, lalele, lalele – desi le poti cumpara in orice anotimp parca in Mai sunt cele mai frumoase! Gradina Keukenhof din Lisse, Olanda te asteapta din Martie pana in Mai sa ii admiri splendorile. Si din ciclul oldies but goldies, pe 30 mai Roxette concerteaza in Bucuresti deci este un motiv in plus de bucurie!

IUNIE – Ciresar
Numai cand ma gandesc la ciresii din gradina bunicii ma apuca nostalgia vremurilor cand nu aveam nicio grija! Iunie este debutul verii calendaristice si confirmarea ca incepe perioada cea mai frumoasa a anului, aceea a concediilor. Motiv pentru care recomand cu caldura un city break la Barcelona sau Florenta! Sa nu uitam insa si de evenimente precum Ziua Copilului, Inaltarea, Sarbatoarea Armindenului sau expozitia Nicolae Tonitza din cadrul Muzeului National Bruckenthal!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu