marți, 14 februarie 2012

Multumesc!

Este atat de simplu sa iei iarna asta ca pe ceva personal dar este si la fel de simplu sa privesti lucrurile degajat, ca si cum tot raul duce cumva, chiar si pe cai ascunse, la un bine (atentie, ma refer strict la iarna experimentata in capitala). Eu am decis sa imi exprim opinia despre iarna, multumind pentru ce am primit :-) Hai sa vedem ce a iesit:

Multumesc tuturor celor care s-au plans ca avem o iarna fara zapada pentru ca uite cineva acolo sus ii iubeste si le-a indeplinit dorinta arzatoare!

Multumesc pentru ca iarna viitoare voi avea cizme noi ca cele de anul acesta au iesit prea vatamate dupa ziua de ieri cand le-am invatat sa inoate prin zapada!

Multumesc ca statia de la Unirii este aproape de casa ca altfel nu stiu cat as mai fi mers pe jos aseara!

Multumesc lui barbata-miu care a insistat acum 2 luni cand era cald si bine sa imi cumpar bocanci!

Multumesc d-lui Hans Christian Andersen care daca nu ar fi dat zapezii o alura de poveste probabil am fi privit iarna cu ochi mai putin ingaduitori!

Multumesc lui Mos Craciun care mi-a adus cadou, anul ce a trecut, un trepied si asa pot iesi mai usor la poze de poveste in acest week-end!

Multumesc primaverii ca s-a gandit sa urmeze imediat iernii!

Multumesc si mie ca am facut bunatati in week-end-ul trecut si ieri cand am ajuns acasa m-am putut desfata cu ele (jumatate de tava de ciocolata = gone in 60 seconds, hai nu chiar, dar pe aproape)!

Multumesc nametilor si autoritatilor si comunitatii ca daca ar fi dat zapada de pe trotuare sau daca ar fi dat in folosinta mai multe mijloace de transport in comun as fi ajuns acasa fresh si ar fi trebuit sa pedalez vreo ora dupa atata ciocolata, pe cand asa, dupa atata sport prin zapada nu a mai fost nevoie de nicio bicicleta!

Multumesc celor de la Zara care ma binedispun cand admir colectia de pantofi si in special cea de sandale!

Multumesc alor mei ca m-au facut optimista!


Aseara, pe Unirii, in drum spre casa



Astazi, pe Goga, in drum spre birou

PS: scuzati calitatea fotografiilor dar atat imi poate telefonul :-)

Un comentariu:

  1. Si eu le multumesc autoritatilor ca au inzapezit masinile din Bucuresti pentru ca eu, cu masina scoasa din garaj, sa pot circula pe strazi relativ goale de dimineata! :))
    Si iti multumesc tie ca m-ai facut sa zambesc!

    RăspundețiȘtergere