joi, 6 iunie 2013

Din seria "Am luat-o razna!"

M-am trezit in dimineata asta cu o idee nastrusnica. Si, cum vreau sa scap de ea, e musai sa o pun in aplicare!!! Introducerea e cam asa: BFP-u' e plecat din tara. De fiecare data cand se intoarce din concediu, i se pregateste cel putin o surpriza la serviciu. Cum eu n-o sa fiu acolo sa ma bucur de ea, zic sa incerc sa ii pregatesc si eu una... cu ajutor, bineinteles! E foarte posibil sa aiba net pe acolo pe unde se preumbla... desi, spre binele ei, sper sa nu! Si atunci surpriza va fi deconspirata inca din fasa. Daca se intampla asa, sper macar sa pretinda ca nu o vede si sa aiba rabdare sa vada daca se tese ceva... si anume cat si ce!

Si acum ideea: eu am scris nu de mult niste chestiuni despre ea. Viziunea mea cu care lumea a fost sau nu de acord. :) Acum provoc o serie de cunoscatori ai specimenului :)))) sa furnizeze 2 cuvinte care sa o descrie. Bune sau rele, aveti curaj!!! Ce-ar putea sa ne faca?!?! :))))

Incep eu... si apoi va dau leapsa! Scrieti in comment-uri la postare... sau, in cel mai rau caz, pe FB si preiau eu si apoi completez aici... sa ii ramana for ever o pagina virtuala dedicata! Ce ziceti, ne jucam? :))

Eu zic: sufletista si galagioasa!
Irina: imprevizibila si intelegatoare!
Piky: incapatanata si ambitioasa!
Eli: creativa si optimista!
Julie: loiala si intelegatoare!
Al Adei e mai jos. :)
Gabi (Elena): sincera, darnica, de baza!
Flori Craciun: sufletista si ambitioasa!
Lidia: plina de viata si om de baza!
Ana Balas: puternica si om de baza!
Andreea Bud: realista si inteleapta!
Geo: intelegatoare si inteleapta!
Lili: populara si directa!
Chirutza: caterincoasa si bossy!
Anda: unica si dementiala!

5 comentarii: