marți, 25 iunie 2013

Realizarile saptamanii trecute

Arina:
- a inceput sa il rupa pe "R", sa spun asa; nu e intotdeauna clar, nu-l nimereste chiar in toate cuvintele, dar e acolo... se simte!!! :) Si imi place cum il spune, desi am un feeling ca, peste o vreme, o sa imi lipseasca poceala ei de cuvinte.
- s-a indragostit de cuvantul "ciudat/a" - totul e ciudat zilele astea! Chiar daca nu e deloc asa, bineinteles! :)
- vocabularul s-a imbogatit cu "chiaragoasa" si "haioasa"... care inseamna ceva, nu stim exact ce, dar se  aplica, cum se aplica mai toate, normal, Katerinei.
- invatam engleza: "hau ar liu?" "Bine!"
- sta in masina cu centura... sa n-o deochi!!!
- dupa ce a testat balansoarul de bebelusi si a zis ca se culca in landou, a decis ca e cazul sa se plimbe si in scoica. Tendinta e regresiva... de la cele mari si mai avansate, o ia spre cele mici... sper sa nu imi ceara lapte in biberon in cateva zile! Oricum, avantajul ei e ca are mereu cate un adult prin preajma dispus sa se puna la mintea ei!

Katerina:
- tumbe la greu: spate-burta, burta-spate... isi prinde cate o mana sub ea si urla nevoie mare. Se pare ca deja a venit momentul sa se cam prinda cum e cu greutatile vietii. :))
- primul piure de fructe!!! Asa ceva!!! De ce nu s-o putea sa mancam tot timpul doar lapte??
- nu mai suge degetul tot timpul... ba chiar foarte putin... O fi vreo pauza??? :))
- prima febra! E si asta o realizare pana la urma! Incepem sa facem anticorpi!

Nu sunt incredibile toate astea??? Sunt mi-nu-na-te!!! Unice si extraordinare. :)) Ca fiecare lucru nou, fiecare cuvant prima data rostit, ca fiecare zi pentru o mami... lasand la o parte momentele in care se urla pe 2 voci si n-ar mai putea nici o armata de bone sa faca fata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu