joi, 21 aprilie 2011

Shallow

Dintotdeauna am avut impresia ca barbatii au o viata mai usoara by default.
Dar am descoperit in timp ca femeile au una mai distractiva!
Ma gandesc numai la cateva atuuri (sau tertipuri?) feminine care ne fac din start viata mai colorata: hainele, bijuteriile, pantofii, esarfele, culorile, machiajul, florile sau cutiile cu bomboane.
Sunt lucruri mici pe le care le iubim si care ne fac uneori sa parem superficiale. Dar iubim si superficialitatea aceasta pentru ca, pana la urma, ne reprezinta si nu ne dauneaza (atunci cand este aplicata cu moderatie).
O femeie poate sa aiba o tona de incaltari, de haine sau accesorii fara a cadea in penibil, poate sa isi coloreze unghiile in cele mai traznite culori si totusi sa ramane atragatoare.
Multa vreme ma obisnuisem sa port negru si incepusem sa ma plafonez pana intr-o zi cand mi-am dat seama de marele nostru avantaj de a combina, a improviza, a colora si a ne face viata mai vesela doar asortand, spre exemplu, niste cercei cu pantofii.
Ca imi plac hainele si accesoriile se stie! Poate parea uneori un viciu dar zau daca imi pasa! Imi mai place sa primesc flori si dulciuri (desi sunt vesnic la cura!?). Imi place sa mi se faca surprize si sa primesc a n-spea esarfa ca niciodata nu strica una in plus mai ales daca este fix nuanta care imi lipsea din colectie!
Sunt mici bucurii, sclipitoare, cu toc, colorate, aromate, delicioase care ne ajuta sa vedem totul dintr-o alta perspectiva.
Si daca imi pune cineva o eticheta pe care scrie „shallow” mi-o asum intrutotul pentru ca sunt femeie si am astfel cea mai buna scuza din lume!

Un comentariu:

  1. Cred ca in cazul asta trei sferturi din populatia de sex feminin a lumii, pornind de la buburuzele de 3 ani, ar purta eticheta asta. :)) Nu cred ca e shallow sa fii eleganta, rafinata, sofisticata, trendy etc. Dimpotriva!

    RăspundețiȘtergere