luni, 18 februarie 2013

…ziua 5 si 6 si…

… nu mi-a venit sa cred cand s-a facut saptamana! Mi s-a parut ca a trecut o luna. Dar am fost complet derutata si confuza si oricum, in perioada asta, ziua nu mai e complet zi, iar noaptea cu atat mai putin e noapte. Si iarasi am ajuns la sentimentul ala de ura profunda fata de noapte si de intuneric si de faptul ca o lume intreaga doarme, iar eu bananai prin casa si mai pregatesc un biberon, mai schimb un scutec, mai tin Pufosenia in brate sa se linisteasca… M-am gandit si acum 3 ani si ma gandesc si acum… cred ca femeile fac depresie postnatala din cauza noptilor! Daca am putea sa le desfiintam temporar!!

N-am rezistat nici de data asta si la o saptamana am mers deja la primul control. Si nu, nu am aflat nimic nou, dar, daca nu mergeam, simteam ca o luam razna. Chestia asta cu mersul la doctor e ca o transferare temporara de responsabilitate… sau ca o resetare, ca un moment zero de la care pot sa repornesc cu mai mult succes si mai pregatita… sper eu! E chestie psihica… a mea… si accept ca in momentul asta sufar de oarece dereglari! Plus de stres. Stres care a aparut acum 3 ani si din cauza caruia am zis ca nu-mi place prima luna… si nici a doua… ca sa-mi dau seama ca de fapt l-am tot carat aproape 3 ani… si de care abia reusisem sa mai scap. :) Si uite o sa il fac tovarasul meu din nou si ma gandesc ca probabil, cel mai corect spus, e ca o sa fie alaturi de mine mereu pentru ca niciodata nu o sa incetez sa imi fac griji pentru Sufletzelele mele.

Ce pot sa spun?! La o saptamana eram ok… lasand la o parte reactiile exagerate. Ma asteptam la o anumita evolutie a lucrurilor, eram si nu pregatita... am mai zis-o... Macar sa fie lucrurile asa cum sunt acum pentru ca, intr-un fel sau altul, le fac fata.

N-am apucat insa sa le multumesc tuturor celor care au trimis mesaje, cadouri, care au sunat sau si-au exprimat interesul asa cum s-a putut. N-am vrut si nu vreau sa fiu/par indiferenta sau nesuferita… sau chiar nebuna un pic! :) Sunt doar putin obosita. Dar sunt recunoscatoare si multumesc tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu