marți, 12 iulie 2011

Iulie sarac

Contrar aparentelor, Cafeneaua nu a intrat in vacanta. Trece,cel putin o jumatate a ei, printr-o perioada obositoare, un pic haotica si confuza, plina si totusi, paradoxal, goala. E un pic frustrant pentru ca, in general, vara aduce energie si chef si viata… si acum cam trece incarcata de tot felul de probleme si intrebari fara raspuns si o criza un pic insistenta de solutii.

Cam trece timpul pe nesimtite si nu stiu daca asta e neaparat un lucru bun. E ca in cazul accidentului pe care l-am vazut ieri dimineata la tv. Un batran se scuza ca s-a grabit pentru ca soferii din spatele lui il tot claxonau si il fortau sa mearga mai repede… asa ca s-a decis sa taie fata trenului… si n-a fost bine, normal. Uneori cam asta e senzatia… intri intr-o goana nebuna pentru ca multi dintre cei din jurul tau te zoresc si la un moment dat ajungi sa te lovesti de un obstacol. Si, cand te uiti in urma si vezi cata cale ai parcurs, realizezi ca nu ai fructificat-o la cel mai bun mod posibil. Si mai ales iti dai seama ca ai alergat de multe ori intr-o directie in care nu merita efortul si ai uitat de tine si de ceea ce urmaresti sau pretuiesti de fapt.

E o vara nebuna si totusi cu multe revelatii. Speranta e ca totul sa fie cu un sens si sa prinda bine cand va fi sa tragem linie.

Un comentariu:

  1. Cealalta jumatate de Cafenea se confrunta, ca inainte de fiecare concediu, cu o mare nebunie la serviciu - legile lui Murphy sunt toate in vigoare in perioada asta! Noroc ca in familie, in suflet si cu cei dragi exista echilibru si pace, nu de alta dar trebuie sa se compenseze cumva.
    Revenim noi insa in forta si pe blogosfera!

    RăspundețiȘtergere