marți, 9 noiembrie 2010

Fun, Fun, Fun

Aseara 6 adulti si 1 copil s-au distrat de minune intr-un studio de pe Calea Victoriei!
Si cum spune inteleptul:
„I never cease to be amazed by the ability of a child to make a grown man act like a complete idiot.”
Aproape 2 ore de munca (pentru unii) si distractie, de nou si ingenios, de emotii si trac, de culori si chitari, de talent si prietenie.
Nu stiu ce parere a avut Arina despre prima ei sedinta foto oficiala, dar stiu ca noi, parintii si nasii domnisoarei, am avut emotii mai mari ca ea de parca dadeam cine stie ce examen.
Cu toate astea, se pare ca sedinta foto a fost o reusita – confirmata de specialistul insusi – iar mica noastra vedeta si-a intrat foarte natural in acest nou rol al sau.
Eu una abia astept sa vad produsul final si mai ales sa repet aceasta experienta minunata!
Aproape ca ma bate gandul sa imi fac un abonament la The Dreamcatcher!

3 comentarii:

  1. Subscriu in totalitate la cele spuse si mai precizez urmatoarele: Arina s-a distrat de minune fara sa aiba nici cea mai mica grija, iar acum exerseaza alte pozitii pentru urmatoarea sedinta... de exemplu s-a asezat cu funduletul pe telefonul rosu cu butoane facut cadou de bunici... si e foarte incantata pentru ca telefonul canta de zor, iar ea are impresia ca a reusit o mare grozavie. Daca se fac abonamente la "The Dreamcatcher", ne inscriem si noi pe lista! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai bine va faceti abonament la One Small Boutique, asta apartine subsemnatului. Dreamcatcher era un brand pe perete care nu tine de distractia celor 6 adulti si a unui copil. Parerea mea :)

    Daniel

    RăspundețiȘtergere
  3. Si o imagine in premiera de la sesiune :)
    In 30 minute pe facebook.

    RăspundețiȘtergere