miercuri, 11 aprilie 2012

Ce-am mai mesterit!

Daca tot am vorbit despre week-end, n-as putea sa omit o parte foarte importanta a lui - am bucatarit la greu si cu precadere dulciuri.

Ziceam acum 2 zile de prajitura alba, dar ea a fost doar deschizatoare de serie. De la ea pornire am experimentat, am riscat, am improvizat si mi-au mai iesit înca 4 feluri... de prajituri vorbesc, bineinteles, pentru ca ele au fost laudate.
Nu, cea din imagine nu este prajitura alba (parca am zis ca nu am imortalizat-o pe aceea). Este un desert de origine basarabeana pe care l-am vazut in forma finala la tv si a carui reteta am cautat-o pe net. Cusma lui Guguta sa cheama el, desertul, la mama lui acasa.

Ii multumesc Adrianei pentru reteta de fursecuri. Nu au iesit atat de estetice ca ale ei, dar, ce-i drept, nici nu am pretentia sa depasesc o artista desavarsita pe multiple planuri, dupa cum m-am lamurit. Au fost foarte bune insa si negresit o sa le bucataresc din nou.

Cu formele m-am jucat. Am zis ca trebuie sa fac ceva sa i se para atragator Arinei. Poza nu e prea reusita, dar animalutele au iesit gustoase si chiar n-a fost nevoie sa insist sa le guste... ba chiar a mancat, nu doar a gustat.

Iar cea de-a patra a fost o prajitura de post cu cacao si nuca. Nu am poze pentru ca am pierdut-o destul de repede din vedere. Dar o recomand si pe aceasta pentru ca se face super foarte usor! Oricare dintre retete poate fi furnizata la cerere. :))
Si scuze ca v-am facut pofta intr-o zi de post!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu