luni, 18 octombrie 2010

Week-end de week-end!

Week-end-ul asta care tocmai a trecut a fost unul “mancacios”. Am lasat de-o parte orice idee de dieta sau mustrare de constiinta legata de prea mult rasfat si am hotarat sa ma simt bine. Pai si cum s-ar fi putut sa nu ma simt bine??
Am luat-o de vineri cu sarbatorirea unui prieten special. Companie buna, relaxare (copilul era in alta parte in siguranta) si dezlegare la cofeina si pastile. Pai in mod normal nu se bea cafea la 9 – 10 seara, nu? Dar eu aveam asa o pofta de un Latte si a fost asa o usurare ca il pot bea fara nici o restrictie! Si inca asta nu se compara cu cat de iluminatoare a fost revelatia ca pot lua orice pastila!! Pai asta a insemnat liber la carnati… fara teama de arsuri sau dureri de stomac. Cred ca e deja destul de bine cunoscut ca mie nu-mi place carnea. Dar vineri seara eram asa de incantata de iesire, incat nu era sa iau o supa chioara sau o salata cu multa iarba, nu? M-am cam batut eu cu vecinul din dreapta pe mancare (cat de neobisnuit pentru mine!)… si asta nu pentru ca nu ar fi fost suficient pentru amandoi! Dar ce sa mai! Aveam chef, aveam pofta si iesirea era de nota 11. Recomand la Hanul Berarilor papanasii si tortul cu mere. Ies in evidenta!
Sambata seara am savurat un alt stil complet delicios. Totul pregatit de doua maini dibace (sau patru?). Atmosfera intima de casa de prieteni cu prieteni… mi-a placut absolut totul. Dar laud in special salata de peste! Asta pentru ca si eu am incercat sa o fac si nu mi-a iesit la fel. :) Si pentru ca as fi mancat-o pe toata, dar am vazut ca si altii concurau la ea si, in plus, nu e frumos si politicos sa dai chiar asa iama in mancare. :) Desi stiu pe cineva care era infometat tare si nu a facut un secret din asta. A, si pitzipoancele nu dezamagesc niciodata! Pai daca i-au placut pana si lui Bibi la cei doar 6 anisori ai ei! Dau puncte in plus si pentru ca am avut prima data curajul sa testez o branza din aia fitoasa si invinetita… si bine frantuzita. Adica n-am putut sa zic pas pentru ca arata totul foarte bine… cu struguri si nuci… ca la carte in toata regula.
Iar ieri am incheiat glorios la mexican. Pai era ziua lu’ mami si trebuia sa o serbam cum se cuvine. Saraca, nu stia ce sa comande si i-am cam facut-o eu cu o portie de Enchilladas Pollo foarte picanta. Dar cred ca a fost si un pic amuzant. Si s-a sters oricum gustul cu tortul de ciocolata! Pentru mine au fost foarte bune Pina Colada (multumesc recomandatoarei! :)) si Berea bruna Pelforth… ambele in premiera. Si chiar si tortul de mere pentru ca era acrisor si binevenit dupa multa si grea mancare. Si pentru ca le-am luat alora ultima bucata. :) Iar familia mea e de exceptie. Chiar nici nu se gandesc ei ce echipa buna fac impreuna!
De fapt asta e ideea! Vreau sa le multumesc tuturor acestor oameni pentru un week-end foarte special in care m-au facut sa ma simt in largul meu si din cale afara de bine. Va pup pe toti! :)

Un comentariu: