joi, 13 decembrie 2012

Decembrie...

... si incepem din nou!

Zapada si, intotdeauna impreuna cu ea, trotuare cu gheata, locuri de parcare acoperite, un haos si mai mare in trafic, oameni blocati pe cine stie ce campuri sau sinistrati in localitati mai ferite de lume si stiri doar despre asa ceva la televizor. Autoritati care nu isi fac treaba si nu dezapezesc, nervi si injuraturi, o adevarata nebunie!

Petreceri corporatiste care se lasa cu barfe picante, scaderi de buget pentru anul urmator si prime din ce in ce mai mici, planuri de reorganizare si schimbari de strategii.

Goana dupa cadouri, mall-uri arhipline, disperare dupa cosuri pline cu alimente, mancare multa si bautura pana la internari in spitale, urari formale, agitatie si oboseala de final de an... de parca nu s-ar fi acumulat deja destula.

Promisiuni si hotarari pe care nu prea le respectam pentru ca la fiecare 1 ianuarie ne apucam de regimul de slabit sau ne lasam de fumat sau devenim oameni mai buni... cam pana pe 2-3 ianuarie.

Acelasi model, punctul la care ne intoarcem sa o luam mereu de la capat si totusi sa continuam. Sperante pe care ni le facem sa schimbam ceea ce nu am apucat sau nu ne-a fost dat sa schimbam in zile, luni, ani.

Dar per total e ok. Unii prefera zapada si frigul si agitatia si cumparaturile si petrecerile si... tot restul. Sa ne bucuram dara de ele!   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu