luni, 16 iulie 2012

Prajitura de alt week-end

Am facut ieri o prajitura! In ciuda caldurii ingrozitoare, da… eu m-am trezit sa pornesc si cuptorul! Dar parca prea avem chef de una si, de vreme ce curierul a uitat sa o livreze pe cea comandata, am zis sa incropesc eu ceva sa imi mai taie din pofte.

 I-as zice prajitura din resturi… dar suna cam rau! Ideea e ca am amestecat intr-o cana vreo 300 de grame de chefir si 300 de grame de iaurt mai slabut, chestii inca in termen, dar pe care le tot mutam de pe un raft al frigiderului pe altul. Zic de amestecat mai intai in cana pentru ca am luat-o drept reper si am folosit-o pe aceeasi sa pun zahar (una) si faina (doua). Am mai pus 2 oua, o lingura de ulei, 1 pliculet praf de copt si unul de zahar vanilat si gata maglavaisul. L-am intins bine in tava si i-am trantit deasupra, dintr-o conserva uitata intr-un alt colt al frigiderului, niste bucati maricele de ananas. S-a facut cat ai zice peste… sau cat m-am chinuit sa o conving eu pe Arina sa adoarma… si n-a adormit pana n-a mancat din prajitura! 


Pana la urma eu n-am mancat cine stie cat din ea  pentru ca mi s-a nazarit intre timp de prajitura cu crema… Dar chiar si-asa… n-a trecut week-end-ul fara sa fac o prajitura… bunuzta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu