joi, 24 decembrie 2009

Craciun Fericit!

Dragele mele dragi si dragii mei dragi,
Maine e Craciunul si e de bine! Mai mult sau mai putin comercial, mai mult sau mai putin simbolic, lumea inca il sarbatoreste si asta e un semn incurajator.
Sper ca pentru fiecare dintre voi spiritul asta de Sarbatoare sa fie suficient de puternic incat sa nu mai conteze cat aveti de luptat pentru cumparaturi in supermarketuri, sa nu mai conteze blocajul din trafic la iesirea din oras, sa nu mai conteze ca nu puteti cumpara chiar toate lucrurile pe care ati vrea sa le faceti cadou celor dragi (pana la urma incercam inca sa ne autoconvinem ca nu partea maeriala e cea importanta, nu?). Va doresc doar tuturor sa ajungeti „acasa”, acolo unde sufletul vostru se simte acasa, sa simtiti din plin liniste si relaxare alaturi de cei dragi, sa nu mai existe nici un fel de griji macar pentru o zi-doua, sa simtiti ca ati primit tot ceea ce aveti nevoie, sa simtiti mirosul de brad adevarat si pe cel de cozonac proaspat scos din cuptor, sa fiti veseli ca niste copii alaturi de copii pe cat posibil, sa ascultati sau chiar sa cantati colinde cu toata inima, sa credeti in Mos Craciun, in miracole si magie! Construiti amintiri frumoase pentru suflet alaturi de cei pe care ii iubiti si nu ezitati sa le spuneti celor dragi ca va sunt dragi!
Craciun fericit!

Un comentariu:

  1. Eu sunt GREAT DR ZAZABA puternicul fondator de vrăji care vă poate rezolva problema
    în termen de 24 de ore. Am fost un vrăjitor de peste 35 de ani
    și lucrarea mea vorbeste enorm pentru mine. îl puteți contacta prin e-mailul meu privat zazabatemple@yahoo.com sau WhatsApp +38972751056

    Mergeți printr-un astfel de PREDICIU:

    (1) Vreți să vă îmbogățiți financiar?
    (2) Vrei să te întorci înapoi?
    (3) Ai întotdeauna vise rele?
    (4) Vreți să fiți promovați la locul de muncă?
    (5) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine?
    (6) Vrei magie spirituală puternică?
    (7) Vrei o putere spirituală pentru companiile de cocaină?
    (8) Vrei să rămâi însărcinată

    RăspundețiȘtergere