luni, 24 martie 2014

Asa... mai nimic!

Am cinci minute in care as putea sa scriu pentru ca maimutzele se cearta pe jucarii... si cu jucariile. Liniste nu e, dar nu isi baga nimeni degetele in tableta... Inca! Necazul e ca taman acum nu am inspiratie... Adica nu vin cuvintele singure sa scriu repede si eficent. Pffff!!!

Si mai suna si telefonul!! Dupa ce n-a bazait toata ziua... Mai imprastie si asta alea doua-trei ganduri ametite. Si al naibii de greu mai e sa le readuni de vreme ce, din capul locului, nu erau relevante. Daca iti propui sa pui pe hartie... sau pe o foaie word sau pe orice, iti dai seama din cate nimicuri e compusa o zi, cum zboara vorbele fara sa le constientizezi... Prin cate stari treci, cum acumulezi emotii si te schimbi... Iti dai seama ca poate te plangi de rutina... si numai rutina nu e. Sunt clipe pretioase pe care e posibil sa ajungi sa le regreti. E linistea aia cand nu se intampla nimic major... pe care o realizezi abia atunci cand se intampla si iti doresti sa ai puteri sa dai timpul inapoi.

La mine e seara cu "Nu, Kitty, nu cu aia!", "Arina, da-i te rog si ei jucaria!", "Mami, mi-a luat desenul!", cu maraiala de oboseala, negociere pentru doua sau trei filme animate, cu aruncatul orezului din farfurie, cu alergatul pentru spalatul pe dinti... Si-om vedea cum pica sortii - noapte linistita sau agitatie si treziri dese.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu