duminică, 17 iunie 2012

Week-end de Bucuresti: Street Delivery & Green Fair

Acum cand scoala e pe sfarsite, eu m-am apucat de cursuri! Week-end-ul acesta am invatat ce si cum despre creativitate, dar cu aplicabilitate in fotografie.
Si cu aceasta ocazie, am avut oportunitatea de a face fotografii la 2 evenimente care au dat Bucurestiului o alta fata si o atmosfera boema si relaxanta - Street Delivery pe Arthur Verona si Green Fair la Green Hours.
Ce este particular acestui tip de evenimente este publicul: tineri frumosi si funky,  familii care apreciaza o plimbare printre lucruri deosebite si create cu dragoste, oameni pasionati de lucruri altfel si care te scot din rutina week-end-ului bucurestean.
La Street Delivery, sentimentul este deopotriva de metropola europeana dar si de comunitate restransa tocmai prin prisma atmosferei si a vizitatorilor.
Galagie, frenezie, culoare, ritm, aglomeratie, nou, vechi, indraznet, atipic - toate la superlativ si cu conotatie pozitiva.
La Green Fair gasesti lucruri handmade, migaloase, ingenioase si create cu multa dragoste pentru frumos. Este imposibil sa nu gaseste ceva ce nu iti place de la bijuterii, la magneti sau posete din piele sau din bucati din reviste.
Atmosfera si aici face totul sau pana la urma acest tot se rezuma la "a state of mind".
Pentru o pauza de la cotidian si pentru a uita de preocuparile repetitive ale sfarsitului de saptamana, cautati si veti gasi, cu siguranta, evenimente de acest gen si deodata ziua va fi mai lunga si viata mai placuta si traita mai cu pofta.




















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu