sâmbătă, 24 august 2013

Week-end aparte

La mine week-end-ul asta a fost cu totul si cu totul special. A inceput vineri dimineata... ba chiar de joi seara daca ma gandesc ca atunci am primit primul cadou, si inca nu s-a terminat. E sambata seara, aproape de trecerea spre duminica... si ma simt foarte bine, linistita, multumita... si mai ales foarte iubita!

Nu vreau sa intru in intimitati, nu vreau sa dau prea multe detalii, spun doar cam asa:

- nu conteaza prin cate greutati treci, cat te lupti si cu ce. Daca realizezi macar din cand in cand ca omul de langa tine e chiar langa tine si iti merge alaturi pe drumul pe care l-ai ales, cunoscandu-te si indeplinindu-ti dorintele, atunci te poti declara norocoasa si binecuvantata de Dumnezeu.
- uneori pierzi din vedere cu trecerea timpului lucrurile si oamenii buni cu care ai pornit pe un drum. E o adevarata sansa sa ii poti redescoperi si sa iti dai seama ca tot alaturi de ei te simti in largul tau si in siguranta.
- putin si de calitate, putin si intens, putin si real... si oamenii si faptele si cuvintele... prefer asta! Pentru ca niciodata nu poti da foarte mult in prea multe parti. Si atunci e mai sanatos si mai cinstit sa iti canalizezi energia si sentimentele pe cei pe care ii simti pe aceeasi lungime de unda cu tine.
- fapte, nu vorbe! Mereu incerc sa fac asta, intotdeauna apreciez oamenii pe care ii simt si nu neaparat pe cei pe care doar ii "aud".
- oamenii sunt frumosi, surprizele sunt frumoase si merita sa le acordam atentie pentru ca astfel viata noastra capata culoare si bogatie si sens.
- si pentru ca am promis sa fiu sincera si directa, se poate trai si fara Facebook, desi uneori se poate face mult haz pe seama lui. Pornind de aici, mi-am dat seama ca am etalat prea multe poze, asa ca am sters drastic din ele... si probabil o sa mai sterg. Pentru ca imi dau seama ca mai discret, e mai de ajutor impotriva tentatiei de a judeca si a fi judecat. (Doritorii le pot solicita in particular!) E valabil si in cazul comentariilor. Mai bine comentez in particular sau aici, unde ma simt libera sa bat campii. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu