luni, 22 octombrie 2012

FERRARI - Up Close & Personal

Dupa experienta Salonului Auto de la Geneva  din luna martie, am decis sa ne continuam periplul la astfel de evenimente si asa am ajuns la Paris.
Capitala Frantei gazduieste bienal un salon recunoscut ca fiind unul dintre cele mai importante la nivel mondial si care are o traditie de mai bine de o suta de ani. 
De data aceasta, Salonul ne-a oferit o experienta inedita si anume posibilitatea de a vizita standul Ferrari, cu sprijinul si amabilitatea celor de la Forza Rossa Romania. La Geneva am aflat ca pentru a vedea de aproape anumite marci de masini trebuie sa ai invitatie. Altfel, te poti bucura de la distanta de ultimele modele expuse, sprijinindu-te de panouri de sticla ce delimiteaza standuri precum Bentley, Aston Martin sau Rolls Royce. Elita, si Ferrari ocupa un loc fruntas in cadrul acesteia, se adreseaza up, close and personal doar unui anumit segment de public.
De la F12 Berlinetta cea proaspat lansata la Geneva, la Ferrari California, la 458 Italia, la 458 Spider sau monopostul de Formula 1, toate modelele te indeamna sa le cunosti indeaproape. Experienta este mai mult decat interesanta chiar si pentru mine, a.k.a. posesor de carnet care nu conduce.
Atentia la detalii, finetea fiecarui element component, design-ul precis, fermitatea liniilor si tehnologia inglobata in fiecare model sunt cu adevarat fascinante.
Modelul meu preferat? De departe Ferrari FF. Desi aspectul sau este la fel de fioros ca al suratelor sale, interiorul tradeaza un suflet bland si cald si o atmosfera cozy. Ce n-as fi dat pentru un drive-test cu aceasta frumusete pe 4 roti! 
Trezirea la realitate, la plecarea din stand, devine suparatoare. Este destul de frustrant sa te indepartezi de ceea ce de acum inainte vei considera ca fiind perfectiunea. Ma intreb ce-o fi fost in sufletul bietei Cenusareasa atunci cand caleasca i s-a transformat la miez de noapte intr-un bostan.
Cu toate astea, o astfel de experienta merita traita chiar si cu povara gandului ca in garajul tau nu va parca niciodata o astfel de bijuterie. Sau cine stie pana la urma ce intorsaturi iti rezerva viata? 



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu